Професійний хіромант розповів, що означають лінії на зап'ясті

Ворожіння по руці – дуже давня наука, відома та популярна у всьому світі. Професійні хіроманти можуть передбачити майбутнє та описати характер людини. Але далеко не багато хто знає, що ворожити можливо не лише по долоні. Велике значення мають певні лінії на зап'ясті. Спробуймо розібратися, що означає кожна з таких ліній.

Линии на запястье специалисты называют "браслетами" или "дорогами". Благодаря им можно узнать о судьбе человека и его проблемах. В основном, на запястье находится три линии, но не исключение когда их бывает и 4. Увидеть браслеты не всегда просто. Но если согнуть руку, ты сразу заметно, сколько линий на запястье конкретно у тебя.


Перша лінія сигналізує безпосередньо про стан здоров'я.


Якщо її видно досить чітко і вона не переривається, значить, людині не варто турбуватися про своє здоров'я. А ось якщо вона, навпаки, слабо видна і має перепустки, потрібно потурбуватися про себе.


Від першого браслета в деяких випадках можуть відгалужуватися більш маленькі лінії. Існує думка, що якщо вони є у людини, то вона веде насичене життя, повне розваг та подорожей.


Другий браслет на руці – це знак багатства та успіху.


Тут усе ґрунтується на такому ж принципі. Якщо "браслет" суцільний і чіткий, на людину чекає успішна кар'єра та фінансове благополуччя. Якщо "браслет" уривчастий, то у житті її власника часто зустрічаються перепони.

Також лінія успіху зовні може бути схожа на ланцюжок. У цьому випадку така людина, ласий на авантюри та досить ризиковані вчинки. Проте в основному саме завдяки таким поривам, йому і вдається впіймати успіх за хвіст. Такий "пройдисвіт" легко взаємодіє з грошима, а вони, у свою чергу, легко приходять у його життя.


А ось значення третьої лінії у хіромантії неоднозначне.


Одні стверджують, що вона свідчить про силу впливу такого знака. А ось інші хіроманти кажуть, що третій браслет – це візитна картка особистого життя його власника. Наприклад, якщо лінія чітка та пряма, на особистому фронті проблеми не зустрічатимуться. Причому чим далі знаходиться третій "браслет" від другого, тим пізніше чоловік одружується, а жінка відповідно вийде заміж.

Буває, що на такій лінії можна розглянути щось, що нагадує точку або навіть зірочку. Це поганий знак, він показує, що любовному союзу двох сердець не судилося проіснувати довго. Трагічніше того, причиною розриву може бути відхід із життя одного з партнерів.


Якщо ж ти бачиш на своєму зап'ясті четвертий "браслет", ти справжня пустка долі. Таке трапляється дуже рідко. Як правило, четвертий "браслет" йде паралельно до третього. Його власники рухаються у житті впевненим кроком, долаючи будь-які перешкоди.


Крім того, наявність 4 ліній на зап'ясті означає, що людина проживе не тільки щасливе, але й довге життя.


Хоча хіроманти вірять у сакральне значення ліній на руці, вони не перестають повторювати: у твоєму житті все залежить тільки від тебе. Скільки ліній не було б на твоєму зап'ясті, важливо займатися собою щодня. Це стосується і здоров'я, і ​​роботи, особистого життя.