Найвірніші дружини за знаком Зодіаку

Деяким представникам зодіакальних знаків складно зберігати вірність партнеру, а для інших – моногамні стосунки завжди залишаються у пріоритеті. Пропонуємо до вашої уваги список найвірніших дружин за знаком Зодіаку.

Тільці - глибокі консерватори за своєю натурою. Вони мають низку своїх залізних принципів, серед яких практично на першому місці стоїть правило: «не пробачу зраду». Такі ж жорсткі вимоги вони застосовують і себе. Тож звинуватити у зраді жінок цього знака Зодіаку практично неможливо. До того ж жінки-Тільці завжди мають дуже сильний емоційний зв'язок зі своїм чоловіком. Вона настільки занурені у відносини, що інші представники протилежної статі їх не цікавлять.

Іскрометні жінки-Близнюки спочатку створюють враження легковажних натур. Вони люблять купатися в центрі уваги, кокетувати і фліртувати з іншими чоловіками. Однак для них будь-який флірт зовсім нічого не означає. Просто вони не можуть жити без спілкування. Насправді жінки-Близнюки дуже віддані своєму чоловікові, а всі інші представники сильної статі для них байдужі.

Жінки-Козероги не дуже поспішають влаштовувати своє особисте життя. На пошуки своєї другої половинки вони не шкодують ні сили, ні часу. У той же час, коли потрібний чоловік буде знайдений, Козероги по-справжньому розслаблюються. Інші чоловіки для них просто не існують. До того ж жінки-Козероги просто ненавидять переробляти зроблену роботу. Чоловік знайдено? Навіщо тоді продовжувати метушитися?

Незважаючи на величезну пристрасність, Левиці завжди думають головою. Навіть якщо ці жінки одружаться без гарячого кохання, вони не будуть зраджувати чоловікові. Навіщо дурити партнера? Це несерйозний підхід. Краще відразу розійтися і не гаяти часу.

Для жінок-Дів один із великих страхів – це зрада чоловіка. Такий вчинок вони ніколи не вибачать свого супутника. Можливо, тому самі вони ніколи не наважуються на таке. Для консервативних Дів навіть зовсім безневинний флірт з іншими чоловіками – найстрашніший гріх.